Klar

Så efter mycket bök är jag äntligen färdig och nöjd med bloggen...(tror jag)
Nu ska jag bara göra om Alexs också så kan jag sova gott sen..hihi..
Nej nu ska jag göra mig färdig för när jag har hämtat Neo från dagis så ska vi hem till Moa och ge henne hennes 2 års present..

Mysgt

Tack för några mysiga timmar idag med  och prat Lotta..
Ha en underbar helg nu och hoppas att du hittar några skor..

Fredag igen..

Har inte skrivit så mycket för jag har varit helt upptagen med att göra om bloggen..blev väldigt nöjd faktiskt..känns sommrig

I onsdags var jag...Elin och Maja på Nova i Lund och handlade och bara gick och myste..så skönt det var.
Hade den stora turen att jag hittade två tröjor på rea så dom kostade bara 49 kr kanon när kontot börjar ta slut.
Var ju underbart väder också så vi tillbringade lite tid bara sitandes utanför Nova på en bänk drikandes kaffe late och prata.
Ser fram emot nästa gång vi ska åka någonstans och bara vara vännen.

Kl är nu 10 och både jag och Neo har duchat och fixat oss..jag ska sminka mig men det får Neo allt låta bli annars ska han göra allt som jag och pappa gör.
Sen tänkte jag åka ner till stan och titta lite på Jysk..dom har ju rea och har man tur kanske man springer på något snyggt biligt tyg så man kan få nya kuddar i soffan och sängen.
Sen vid 13 ska vi hem till Lotta och Julia och leka..ska bli kul för det var jätte länge sedan barnen träffades.

Nej nu ska jag fundera ut vad vi ska äta idag och sen göra mig klar..

Ha en underbar dag alla vänner..

Love you..3 år imorgon

Trött

              skriver imorgon

Prat och kaffe

Idag har jag varit hos Lotta på kaffe så kul att träffas var jätte länge sedan...och mycket hade man att prata om/ta igen så tiden den bara flög.
Och söta Julia som är ett litet bus troll...en helt underbar liten tjej.
Hoppas att det inte dröjer över 1 månad till nästa gång vi ses.

Imorgon ska jag och Elin göra Lund...ser fram emot att gå och slöa och titta på saker man inte har råd att köpa men något litet ska jag ha till Patrick för på lördag firar vi 3 år så en paket måste han få  annars så blir det till att gå dit vi vill i den takt som passar oss och sen något mumsigt att fika på och kanske en glass om vädret är fint.
Ska bli kul..hämtar upp dig imorgon.

Nej nu ska jag snart börja med maten..idag blir det ungstekt ny potatis..kött och ört smör...glömde handla grejer till sås så det får vi klara oss utan idag..

kram kram

Jag vill ha mina kläder från Linus och Lotta nu....

Måndag igen

Nu har man lämnat barnen på dagis och till mamman..och jag sitter med en kopp kaffe och hoppas på att det inte ska börja regna.
I lördags åkte vi till folketspark i malmö och åkte lite karuseler och tittade på djuren...vi hade tur med vädret för det regnade inte en droppe där.

Igår blev det bara en liten tur till Nova för att titta på nya pooler för våran har så klart gått i sönder..bara fler utgifter hela tiden..suck.pengarna bara försvinner.
I
dag händer inte så mycket ska hem till Elin sen och dricka lite kaffe inan Neo ska hämtas från dagis.

Min syster ringde igår...min hemlighet hade kommit fram och jag måste säga att det var väldigt jobbigt att prata om men det gick bra och det känns skönt att hon vet nu.
Hoppas bara att hon inte tar det allt för svårt,var ju så länge sedan och jag vill inte att hon ska må dåligt eller deppa över det.

  you!!!

Super röd dag

idag..så vad kan man göra?? Inte mycket för inget har ju öppet...suck,och snart börjar det nog regna med...tråkigt tråkigt.

Igår blev det fint en stund på eftermidagen så vi åkte till stockamöllan för att dansa runt stången men precis när dansen skulle börja så öpnade himlen sig så det var bara att springa till bilen ocj åka hem igen,tråkigt men jag hoppas att nästa år får kanske Neo dansa lite.
Blev god mat...lax,potatis och romsås..mums,Neos favorit mat.
Och en massa jordgubbar..köpte 15 L för 100 kr...har nog aldrig köpt så billiga jordgubbar förut.

Nu har Emelie åkt till sin mamma och kommer hem om 3 veckor (kanske) vi får se men jag hoppas det.

Nä om ska ta lite mer kaffe och funera ut vad man kan hitta på idag...om inget annat så kan man ju alltid baka något.

Love you

                                                        är det idag

Midsommar

Så då var det årets midsommar och dagen blir väldigt lugn..
Ska åka in och handla lite sen..blev en ändring i maten idag för tydligen ville P ha sill och potatis..ja ja då får han ju ha det.
Sen om vädret är bra ska vi åka och dansa runt   med barnen...så jag hoppas att det inte börjar regna.
Och så måste jag köpa jordgubbar för det måste man ha så är det barar.

Ha en underbar midsommar alla där ute..

Jag och min son i julas


Jaha

då har det hänt en massa men jag orkar inte skriva om det...
Men igår kom Neos kompis Moa på besök med en liten present...tacka så mycket,snart är det din tur att bli 2 år.
     

                            


Var på stan med Elin och Maja också..mysigt och trevligt,vi har alltid så mycket att prata om och förstår varandra så bra...känns som vi har känt varandra i flera årär skönt med en sådan vän.

Ändrade planer på midsommar också...Pesten är sjuk och det ska kanske regna så vi beslöt att vi tar det en annan gång..ja kanske inte just att fira midsommar men att träffas och grilla...sommaren är ju lång.
Så på fredag händer det inget alls..blir till att vara hemma och äta jordgubbar men nästa år ska jag planera i tid så man kan fira med familjen som flyr till Öland varje år.

Ser ut som det blir fint och varmt idag...så skönt det behövs lite värme nu tycker jag..
Adam är hemma idag för fritis är stängt men han ska in och leka med en kompis senare så det händer något kul för han med..dom andra är ju på dagis.
                                 
Sista träningen på fotbollen är det idag också så dom ska grilla lite korv mm...

Nej nu ska jag ta och hänga ut tvätten och sen är det snart dags att laga lite lunch..

ha en bra dag alla

Love xxx

Neo fyller 2 år idag

Idag blir min bebis stor..
Massor med gratis till dig min underbara pojke...du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig så mitt hjärta håller på att sprängas.
Hoppas att du får en underbar dag massor med pussar och kramar från mamma

                                       

Ja det kunde man ju ge sig på

Idag är ju  det förklarar allt..................................................

Neo sjuk

Fy vilken natt det har varit...tyckte att Neo var lite varm igår kväll men ändå inte.
Sen i natt vaknade han vid 1 och vrålade något hemskt...han skrek och skrek helt otröstlig och feber hade han med han fick alvedom sen slutade det med att vi somnade på soffan vid 3 tillsammans och sen sov vi där hela natten.
Jag är trött nu och Neo med...han har ingen direkt feber just nu men helt normal är han inte-
Och vi som skulle på student fest ikväll men Neo får stanna hemma med Emelie så åker vi dit en snabb vända och grattar Tanja...tråkigt men sådant händer när man har barn.

Och vi skulle varit och lekt med Lotta och Julia med idag men det fick man ju avboka...tråkigt för vi har inte träffats på jätte länge men jag hoppas att vi kan hitta en dag nästa vecka att leka på.

Nu ska jag snart göra mig färdig så ska vi åka och väga Neo på bvc och sen ner till apoteket för att köpa mer alvedon...har bara lite kvar.

Ha en bra dag alla..

Regn

Fy f*n vad jag är trött sov nog bara 4 h i natt..en liten biefekt av medicinen men den tar jag så gärna,man får ju vara glad att man inte har mer problem av den.

Idag har jag passat Maja och ni kan tro att det öste nermen vi satt inne på bilskolan och väntade medans Elin körde så det gick ju bra.
Snart har hon sitt körkort..kul men samtidigt kommer jag sakna våra stunder på stan och gå omkring med Maja och berätta saker för henne.
Men vi träffas ju ändå och jag får helt enkelt sno med mig Maja på promenader då och då

Och Neo fick sin födelsedags present idag också av Elin..en jätte fin lastbil med stockar som kranen kan lyfta.
Hela Neos ansikte lyste upp när han såg den och skrek BIL BIL sen har han lekt med den ikväll....och två små böcker fick han också,
Så fint allt var tusen tusen tack gumman ni gjorde en liten pojke väldigt glad.

Fika på domus han vi också medoch där mötte Maria och fina William oss...så det blev en stund där med lite prat,det man nu kunde höra för vid bordet brevid oss satt 14 ur jobbiga tonåringar...suck.
Prata med normal volym var inget som kunde.

Nej nu ska jag mumsa jordgubbar och sen sova gott (hoppas jag)

Kramar till alla vänner...
Love....

Regn

Fy vilket tråkigt väder det är idag..och nu ska jag snart åka till stan och passa Maja hoppas hoppas att det inte börjar regna så vi kan gå en runda utan att bli våtadet kan ju regna på nätterna och sen vara fint på dagarna.

P:s föräldrar ringde igår dom kommer ner på måndag på sitt årliga besök och måndag är ju Neos födelsedag så då får han lite paket på sin dag med...det blir ju bra.
Men jag ska vara borta hela dagen så srå med middag mm har jag inte tid eller lust med..kanske kan köpa en liten tårta till Neo så får det bli kaffe med tårta bara.
Det duger det med.

ha en bra dag alla vänner för nu ska jag bege mig ut i vädret..
Kram
Love

Hur hade det gått?

Jo då jag har nu gått ner 13 kgoch det käns hur bra som helst...lång väg kvar men det får ta den tid det tar så länge jag mår bra och det går på rätt håll så.

Annars idag har det varit mest tråkigt arbete så som strykning och det tar en jäkla tid men fint blir det ju och jag tror att kläderna håller bättre men det kanske är inbilning.

Nu har jag hämta bus Neo och han ligger här brevid mig och dricker saft och laddar upp med nya krafter efter dagis..och jag ska paketera lite tradera kläder tror jag och sen är det dags att laga middag...så tråkigt att äta själv(med Neo)men det blir för sent för både mig och barnen att vänta till efter kl 18 så i stort sett får vi äta själv varje dag.
Men jag förmodar att det är fler än jag som har det så.
Idag blir det pasta med ostsås och bacon/paprika bitar i..mums.

Vägning

Idag ska jag åka och väga mig... hoppas att vågen visar lite minus men man vet inte..
Har ju varit en helg fyld av god mat och lite godis...ångest ångest.
Nä nu måste jag köra ska vara i Löberöd om 30 minuter..
Beroende på hur det har gått skriver jag här sedan igen


Neos 2 års kalas

Det var en helt underbar dag/kväll...underbart väder och barnen var glada och busade runt..


Neo får paket

 en rullebör fick han och det var så kul..



En masa kläder fick han som mamma hade önskat sig till honom men han fick även en


sen blev det mat och tårta till Neo

mums

Alla barnen



Sen ville dom bada för det var ju enormt varmt

så mysigt och skönt

Vi vuxna satt och pratade


Neo och strora syster

Fina Alex

Emma och Linn trötta


Sen var dagen slut och Neo stupade i säng kl 23  när vi kom in..det var en lång men lyckad dag för min lille pojke som den 16 juni blir 2 år gammal.

barnen badar och då roar jag mig med

You Are Jennifer Aniston
Girl next door with a free spirit.
You're low key and naturally sexy.
Sweet and approachable, people are attracted to your upbeat attitude.
And even when life doesn't go your way, you always eventually turn things around.


You Inner Gender is Female
You're sensitive, caring, and willing to connect with anyone who's open to you.
You make friends easily, and you enjoy all sorts of conversations.
You understand most people you meet - better than they understand themselves.
You're totally a woman... or at the very least, your soul is female.


You Probably Look Younger Than Your Age
You live a healthy lifestyle and know how to take care of yourself.
You'll probably have a youthful glow for many years.



Neos kalas idag

Idag ska vi fira Neos 2 års dag men han fyller inte år föräns den 16 juni men då kunde inte alla i släkten komma så det får bli idag.
Och det var ju bra för gud vilket underbart väder vi har :)
Är skit varmt och jag är helt slut men som tur är har vi redan gjort det mesta så det är bara lite små fix med maten kvar och så ska vi duscha alla med även om man kommer svetas sen igen men då är det ju rent svett så att säga..hihi

Och så får alla barnen bada  i poolen sen ikväll så det blir ett ledigt och mysigt kallas hoppas jag.
Och att Neo blir glad för sina paket...
kommer bilder imorgon om jag nu kommer ihåg att ta några är urdålig på det.

Ha en mysig dag alla för det ska vi ha här i trädgården med en massa god mat och trevligt folk.

                                           

Jag är snäll jag har bevis

You Are 22% Bitchy
You're a pretty sweet person, and you're definitely not prone to bitchy outbursts.
Sometimes, though, you can't help thinking mean thoughts about people. But at least you don't act on them!

Utmaning!

Tre namn jag går under:
1. Jenny
2. Nenne
3. Mamma

Tre saker som skämmer mig:
1.Att Neo ska bli sjuk eller skadad
2.Döden
3.Att inte få flera barn

Tre saker jag har på mig:
1. Kläning
2. Trosor
3. smycken

Tre sanningar:
1. Är socker beroende(börjar bli bättre)
2. Gör nästan vad som helst för dom jag älskar
3. Älskar att åka å handla.

Tre saker jag verkligen vill ha:

1. Mycket Mer pengar

2. Ett barn till

3. Ett hus


Jag utmanar alla som vill..


Sliten

Så otroligt trött och sliten i kroppen känner jag att jag är nu och ändå har inte det värsta varit än...eller värsta och värsta men det är väldigt jobbigt att ha kallas även om det samtidigt är jätte kul.
Hoppas bara att allt blir bra och alla nöjda med maten och den super mumsiga efterrätten jag ska göra.

Idag har jag varit hos Alex...vi gick igenom lite av hennes kläder som inte passade längre så en hel påse med kläder till mig fick jag med hem+ 2 fina kavaj jackor som jag verkligen behöver...äger nämligen ingen jacka..har bara långa kofftor och hur praktiskt är det när det regnar eller man ska vara fin.

Fick låna GPS av en vän och jag tror jag är kär...helt underbart att köra,man behövde inte bry sig ett dugg fast man inte hade en aning om vart man skulle...den tog hand om allt.
Jag vill ha en sådan.

Nu har vi grillat kött..barnen har badatbåde ute och ine och nu så spelar Adam fotboll men när dom kommer hem så ska vi äta jordgubbar med grädde..mums dom första för i år.
Sen blir det sängen för alla barnen utom Neo då som ska envisas med att springa omkring en timme extra fast man är trött.

Jag borde baka några havrekakor men jag orkar helt enkelt inte mera..men paketera in lite sålda grejer till tradera och maila vinnarna får jag nog ta och göra.

Längtar till imorgon..då ska jag bara ta det lugnt (kanske) på morgonen sen ska jag hem och mysa en stund hos Elin och Maja innan Neo och barnen ska hämtas på dagis..
Sen bär det av hem och göra oss fina kanske äta lite inan vi ska åka till studenten och systers 50 års fest..
Ska bli himmla kul ,hoppas bara att Neo kan tänka sig sitta fint i kanske 10 minuter i morgonbusiga 2 åringar är inte det enklaste att ha med sig på fina stora kallas utan höga murar runt om trädgården.

Och sist men inte minst
Ha den äran på födelsedagen Tanja..19 år inte klokt jag mins som igår när Ann och Stefan kom hem med den sötaste bebis jag någonsin sett..tror att du än idag är den sötaste bebis jag sett.
               Fast Neo kommer inte långt ifrån..

Köra köra köra

Idag ska man tillbringa lite tid i bilen men det gör inget för jag tycker om att köra bil...har alltid gjort.
Ska snart bege mig till dagis och lämna Neo och sen vidare till Alex i Kristianstad för några mysiga timmar i solen innan Emelie ska hämtas från skolan.

Klippte Neo igår så nu ser han ut som en liten marin soldat.,..så finoch han sitter som en ängel själv i stolen hos frisören.
Ända gången som han sitter fint en längre stund hahaha

Nä ha en bra dag
Kram Love

Bullarna jäser och då roar jag mig med.....

Du är 28% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Superhjältetest resultat:


Du är Spindelmannen
Spindelmannen
67%
Kattkvinnan
58%
Hulken
56%
Wolverine
56%
Stålmannen
52%
Batman
49%
Fantomen
41%
Hellboy
36%
Robin
18%
Du är intelligent, har humor
och är lite töntig.
Du tar ansvar för andra.

Baka bullar

Idag ska jag baka ca 50 frukost bullar till maten på lördag...tack och lov så blåser det mycket här ute hos mig så jag har ändå ingen lust att vara ute.

Igår var en mysig dag..passade Maja när Elin körde och så sprang vi på Lotta och Julia så det blev en hel dag på stan och några timmar på ett fik pratandes och mysandes. Var super trevligt.
Hittade även student present till Tanja(hoppas hon blir glad)

Nej om jag skulle resa mig från soffan och göra det jag ska...trallalalala kanske skulle dricka lite mera kafe först  ha en underbar dag alla min kära vänner...kramen

Början

på en intensiv vecka..varför är det alltid så att vissa veckor har man inget att göra medans andra är helt fulla.
Ska inte klaga men det hade inte gjort något om det var mer utspritt.
Imorgon ska det städas inför lördag lika bra att göra det så kan man bara svepa över golven sen på lördag,och jag hoppas ju att vädret ska vara fint så vi kan sitta utesom idag kanske för nu är det varmt..härligt.

På onsdag ska jag till Kristianstad och vara med Alex en stund sen ska jag hämta Emelie som slutar skolan och då är det dags att tömma rummet för det här året.
Torsdag är det student och 50 års fest..ska bli kul men herregud vad jag kommer få jaga Neoparty paty.
Fredag är det dags att göra maten...baka..och se till så den mumsiga efterrätt/tårtan blir klar och hämta bord och stolar...sen på lördag ja då är det full rulle hela dagen och kvällen men ser fram emot det jätte mycket ska bli kul.
Söndag sen ja då hittar ni mig i soffan ej kontakt bar förmodligen.

Nej nu ska jag göra mig klar för resan in till stan..ser fram emot att gå runt och svetas lite..får bli en glass sen när Elin är klar.

Kort till syster

Fick hjälp av min underbara vän http://miserywitchen.blogg.se/ med ett kort till min syster nu när hon fyller 50 år..
Blev så nöjd och det hoppas jag mottageren också så ska bli
hon tycker om konst mm så det behöver inte alltid vara det typiska grattis kortet. Ska bli kul att få ge det.

Kl 07,17 och jag har varit vaken länge..vaknar alltid tidigt nu för tiden.
Neo ska på dagis idag,kul för honom han är ett sådant litet busfrö så det behöver han.
Sen ska jag in till stan och passa Maja..göra lite ärenden,har några saker som jag måste handla till kallaset på lördag...vi blir ca 24 st så jag hoppas att Neo blir nöjd.

Och så är det dags för dom andra barnen idag med..hämta dom lite tidigare kanske så vi kan bada och sola lite innan kvällen.

Ha en bra dag alla
Kram
love you