Ingen lust

att skriva blogg längre men det kommer kanske tillbaka vi får se.

Ha det så bra alla tills vi höres igen.......
Kram

Helgens äventyr....

 ska vi till i morgon :) längtar redan...ska bli så kul och skönt att få köpa alla julklappar mm..även några julklappar till varandra kommer det också bli.
Behöver lite nya kläder för 20 kg ner börjar synas på mina gammal kläder nu.

Igår var jag och Elin på center syd och gick på födelsedagspresents jakt till henner Magnus..blev nog ganska bra oi slutet ändå :)
På sko punkten hittade jag lite ny skor
till Alice

till mig

till Neo
så nu kan vi alla vara varma och fina i vinter.

Nej nu ska jag gå och packa väskan till ´Neo för han ska på sitt äventyr..sova hos mormor och morfar.

Ha en bra helg alla
Kram

Love you hoppas att vi hittar allt vi behöver imorgon.

Helg och ny vecka

Så vad har man gjort i helgen..
I lördags så åkte vi och kollade på ny bil...hittade en som vi båda kan tänka oss men 250000kr är mycket pengar så vi får tänka igenom det noga.
Kanske avakta till Januari och hoppas att man vet mer om hur det ser ut på bostads fronten då.

Igår blev det en tur till skånes djurpark...barnen hade det hur kul som helst men fy vad jag var trött efter att ha gått där i 2 timmar...blev lite korv grilning där med.
Sen hem och åt middag och bara slappade i soffan..orken var slut för den dagen.

Idag är det måndag och jag ska snart göra mig klar..ska åka med Sussie till Nova och titta lite...jepp bara titta har inga pengar just nu..suck...men jag får handla på lördag istället för då ska vi till ULLARED...hurra jag kommer dit ändå och barnen kan få en massa julklappar som dom är värda för alla tre är snälla och fina barn.
Ska blí så kul.
Imorgon ska jag väga mig...vill inte är super nervös har varit duktig tycker jag så har jag inte gått ner kommer jag bli så ledsen,,,men jag får se imorgon.
Sen när jag har hämtat Neo ska vi hem och leka med Moa ett tag.

På onsdag blir det kanske en fika hos min underbara vän Elin om hon kan...hoppas det.

Nej nu ska jag göra mig klar...ha en bra dag alla..
Kram
Love you
                                 

Min namsdag idag :)

Jepp idag har jag namsdag men det är ju inget som vi firar i min familj....och man kan ju inte börja när Neo inte finns med heller..någon rättvisa får det vara.
Igår var en tråkig dag..bara regn och regn...på kvällen åkte jag och Neo för att hämta min föräldrar och ett par vänner till dom i malmö..dom kom hem efter en vecka i Ungern.
Så klart så körde jag fel...som alltid men jag kom rätt direkt vilket är ett under för jag hade ingen aning om var jag var eller var jag skulle...tror att jag fick hjälp från en högre makt... tackar.

Sen har vi fått nya husdjur...en familj med möss har flyttat in...mindre kul..men så är det på hösten och helst när man bor brevid en åker.
Är bara inte så roligt att se en mus springa omkring i köket..men vad ska man göra kan ju inte gärna fånga den med händerna.
Men Gubben min skulle snart komma hem med några musfällor så får dom stå frame på dagen när barnen är iväg och på natten när dom sover..är ju inte så bra om Neo sätter sin söta fina hand där i.
Man skulle haft en katt nu...Mozart förstår inte riktigt vad jag vill att han ska göra...han bara tittar på mig med en uttråkad blick och sen går han och lägger sig igen.
Tack för den hjälpen...

Annars händer det itne så mycket idag...ska bara ta det lugnt för att sen börja köra runt och hämtas hem alla barnen+att jag måste hämta P med för vi har sålt bilen och inte hittat någon annan att köpa än...så det blir en massa körande för mig..inte så kul men vad ska man göra.
Imorgon ska jag hem till Lotta och fika ska bli kul var någon vecka sedan nu och på onsdag ska jag träffa den nyförlovade Elin...grattis vännen..ska bli kul att se ringen på ditt finger.

Nä ha en bra dag alla
Kramen