Vad har hänt??

Inte så mycket alls..jag har varit hos Lotta lite och så har vi vari och köpt höst och vinter skor till Julia och Neo.
Så nu kommer dom att vara varma och sköna.

Var och tränade i måndags..klarade att såt på trampmaskinen i 15 min sen var det bra..har haft ont i benen sen des men imorgon ska jag gå igen..
Vet att man ska köra på men det varken kan eller vågar jag med min ryggskada.
Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Idag är Neo på dagis och jag har städat,ska baka ett super gott bröd som Pernilla hade bakat.
Massor med solrosfrön,pumpakärnor,valnötter och en massa annat gott:)
Blir deta hälsobrödet bra lägger jag ut receptet sen.

Så kallt det är nu på morgonen..det rök ur Neos mun när han och pappa gick till dagsi...men jag längtar faktiskt till julen..det är så mysigt jag är en jul fantast :)
Och så blir det våran första jul i vårat radhus också :)

Nej nu ska jga göra annat..ha en bra dag alla och krya på dig Julia så vi kan åka och bada på fredag..

Fredag..

Jaha så var det fredag...veckan har gått fort måste jag säga.
Igår var jag hos Lotta och sörpla kaffe och sen åkte vi till Lindex...köpte 2 tröjor till Neo (nu behöver han nog inte mera kläder på ett bra tag) och så köpte jag en sport behå till mig...jag menar hur kan jag annars gå på gym;)
Var nog 10 år sedan jag köpte något sådant...jag ber bara till gudarna att jag kommer klara av det..lite iallafall.
Det blir iallafall biligare än att gå till sjukgymnast vilket jag borde men lever man på sjukpension så har man inte så mycket extra varje månad.
Så jag hoppas så att det ska fungera...måste gå ner i vikt...

Idag har jag bara städat...såg ut som FAN här hemma blir så med 3 barn och en hund,men nu är det fint och rent igen har även tagit och strykt all tvätt och laggt in den.
Så nu kan jag med gott samvete sitta vid datan en stund :)
Är marknad imorgon i stan..får se om vi går dit men då vill barnen åka karusel och det är dyrt så vi får se hur det blir   .

Ja det var nog allt för idag..hej svejs

Min sommar kille :)


Tro det eller ej...

Igår gick jag med i ett gym...det gick så snabbt så jag har inte själv förståt det än,men jag har en tröja som bevis så nog gjorde jag det :)
Jag måste gå ner i vikt och det är helt omöjligt att göra när man har svårt att röra sig pgr av smärta.
Men stå på en trampmaskin borde jag klara några minuter tycker jag och kanske lyfta lite med armarna..jaja vi får helt enkelt så hur det går.
Men dom lovade mig att om det inte skulle fungera iochmed min rygg så frös dom kontot till mig.
Så nu ska jag träna på måndag...kostar bara 150 kr i månaden med så det känns som det är inte hela världen om jag inte kan träna varje vecka om jag får ont.
Känns jätte bra men jag har ju inte börjat än men tanken på att träna känns bra hahaha

Nu kommer snart Mette på en kopp kaffe och jag håller på att koka soppa med...en riktig gammaldags bondsoppa som mamma och pappa har lärt mig.
Neo älskar den och jag med.

Får se om jag återkommer senare idag med lite nya foto...vi har ju ny data så nu äntligen kan jag lägga in foto igen helt underbart.
Kram kram

Helgen

Helgen har varit helt underbar...underbara Alex kom och tillbringade några dagar med oss.
I lördags var vi på loppis i lund och fyndade en hel del...sen har vi bara pratat sett på film och haft det mysigt...känns som man har fått lite ny ork nu...klarar mig inte allt för länge utan henne.

Idag är det dagis igen och sen är det dags för barnen att komma,så då blir Neo glad.
Han har inte alls ont längre märker nästan inte av det vilket är ju bra men gick betydligt snabbare än vad läkaren trode så det är ju bra.

Vi köpte en ny data i torsdags...mycket pengar men helt klar dags så nu ska jag pröva spela mina csi spel...den andra datan har vi satt in på Neos rum så barnen kan använda den där inne till deras spel mm

Jaha det var nog allt för den här gr...ha en bra dag alla det ska jag ha
Kram kram

Trist torsdag...

Idag är Neo på dagis igen...han har redan börjat använda sin arm lite och han ville så gärna gå,är inget kul hemma med mamma.
Så jag tänkte att varför inte han ska ändå vara hemma imorgon för det är hans lediga fredag.
Var cirkus idag i Stehag och Lotta frågade om vi ville följa med henne och Julia men tyvärr fick jag säga nej..är ganska så säker på att Neo inte kan sitta still så länge,den pojken har myror i brallan.
Så det får vara..kanske nästa år om han har visat att han kan sitta ner en längra tid och titta på något.
Men jag hoppas att ni får kul :)

Idag ska jag gå igenom alla foto på datan och skicka iväg några på framkallning och sen bränna ut dom andra på skiva för nu har vi köpt ny data..den kommer om en vecka och då vill jag att allt som ska sparas är fixat så vi inte förlorar det igen.
Ska bli så skönt med en bra data igen...den här är inte så bra längre så den ska in på Neos rum så kan han och Adam använda den till att spela lite barn spel på :)

Och som vanligt borde jag städa...tycker att det är allt man gör men så är ju livet..gör man det inte så får man vada fram i hundhår och grus.


Neo skadad..

Dom ringde från dagis i och sa att Neo hade ramlat ner från ett traktor däck och nu kunde dom inte få honom att sluta skrika och att han inte ville röra sin högra arm.
Så jag sprang dit,,tur vi bor så nära.
Han var helt otröstlig :(
Bar ut honom till bilen och åkte till vårdcentralen där doktorn tyckte att vi borde röngta..så iväg dit.
Och ja då det var en flisa som var av i hans lilla rambåge.
Så ont han har och tydligen kommer det ta ca 2 veckor innan han vill börja använda sin arm igen och han kommer nog ha ont i ca 6 veckor.
Så nu har han alvedon och ligger på soffan och vill inte röra sig,men det kan man ju förstå.
Men gud vad duktig han var...jag han ju inte ge honom alvedon innan vi åkte så han genomled röntgen utan och så som man måste dra och vrida på armen..ja ni vet ju själva hur det är.
Grät gjord han men lät dom göra det som dom skulle.
Lider så med honom..är ju inte klokt vad ett fall på ca 3 decimeter kan ställa till med.
Så nu kommer det nog vara några jobbiga veckor här hemma,men baa det läker fint så han inte får några men så blir jag glad.

Höst...

Jaha nu är hösten här och det eviga tjatet har börjat...Ta på er jacka...det är inte sommar längra,fast solen lyser så är det inte varmt.
Och så ser man hur barnen tycker att man är den dummaste på den här planeten.
Varje höst är det samma visa...att det ska vara så svårt att förstå.

Helgen har varit bra..städade som bara den i  lördags och sen åkte vi till barnens dag i stehag...det var jätte trevligt.
Vi åkte häst och vagn och Neo och Alice fick rida en runda också,första gr som Neo vågade men så stolt han var.

Igår var vi på glassfabriken i malmö och åt enorma glassar..mums sen tog vi en runda på loppisar.
Nu ska jag masa mig ner och ta den enorma diskhögen som staplas varje morgon i det här hemmet..sen får jag nog köra ett varv med dammsugaren med..bara roliga saker idag :)

Glöm inte jacka nu! ;)

Fredag

Så var det helg och idag ska vi göra pizza :) alla barnen ska få göra sin egen och ha på det dom vill...tror att det blir bra och att dom tycker det är kul men det får vi se.
Var hos Lotta igår och då pratade vi om att åka och bada med barnen..men så klart hade dom stängt pgr av underhåll så det blev inget med det.
Ska försöka komma iväg nästa vecka en dag.

Jag har ju börjat med viktväktarna så igår kväll bakade jag morotsmuffins ( något måste man ju ha så man kan fika ;) ) blev super goda och bara 2 points st och alla som vet hur många points det äe på en dag förstår hur kanon bra det är.
Jag är glad mina fikar dagar kan fortgå hihi.

Jag borde ta och städa men jag har faktiskt ingen lust..tror jag ska se en film istället..sen kan man ju alltid städa om man skulle få lust.

Vad händer idag då?

Jag har preics kommit hem efter min oh Mozarts morgon promenad..jepp jag har börjat gå en lång runda varje dag efter att jag lämnat Neo på dagis...nu ska jag gå ner i vikt.
Följer även viktväktarna för på egen hand har jag inte så bra koll.
Träffade en gammal klass kompis när jag var ute...stod och pratade en stund om vad som hade hänt med alla...gud jag har inte kontakt med någon av dom men hon träffade en 6 st ofta..
Nej jag saknar inte den tiden...det var då och nu är nu känner jag..
Sen är jag så enormt glad och tacksam för att jag har fått så många underbara vänner på gammla dar som jag har..ni är guld värda

Nu ska jag snart åka hem till Mette och sörpla lite kaffe och snacka strunt...var länge sedan vi sågs så det ska bli kul.
Senare i eftermiddag blir det även en tur bort till Pernilla innan det är dags att hämta alla barn...är fotboll idag så då blir det tajt med tiden.

Så har en bra dag vi höres

God dagens

Ja jag vet att jag inte är så enormt aktiv här längre..men ha varit så trött på det och så har jag tyckt att utsidan på bloggen var så tråkig..men nu som ni kan se har jag äntligen förnyat upp den:)
Och jag är nöjd...för stunden iallafall.
Men inte hinner jag skriva för det...dags att hämta hem alla barn och sen är det dags för föräldra möte på Neos dagis.
Men jag lovar att jag ska försöka skriva lite oftare..
Kram kram