Sjuk sjukare sjukast.....

Jaha då har min lilla älskling varit sjuk i snart 3 veckor...
Började med örininflammation som blev astma och angripna luftrör som nu har blivit lunginflammation+att han är dålig i magen.
Vet inte om det är medecinen som gör honom lös eller det är någon mag sjuka...vilket som så tycker jag att nu får det fan räcka...tycker så synd om honom.
Men med tanke på alla sjukheter nu så borde vi få vara friska fram till sommaren minst...
Hade tänkt åka och träffa tommten imorgon men det blir nog inget med det..ville baka lita lusse bullar med men får se om det blir av...jul pynta ska jag iallafall göra.
Snön är också borta så trist...genast blev allt bara grått och dassigt...hoppas att det börjar snöa snart igen.
Nej nu ska jag kolla runt på nätet efter lite julklappar..har en del kvar.
Ha en trevlig 1 advent alla..
Kram

Snö!!

Idag kom snön som Lottar har lovat mig...hon sa att det skulle snöa den här vintern och nu har det gjort det..hon nämde aldrig hur mycket bara :)

Elin rekomenderade en vikt klubb som hjälp till att gå ner i vikt så igår blev jag medlem och det var kärlek vid första ögonkastet...nu tror jag äntligen att jag ska klara gå ner dom soista 20 kg som är kvar.
Nu får jag hjälp på svart och vitt hur mycket jag ska äta varje dag och jag kan se hur mycket fett jag äter och ändra om planeringen för dagen så fetet minskar.
Känns super bra..har fått tillbaka viljan igen...kul.
Tack Elin

Nu ska jag städa lite och sen förbereda middagen...jag har ingen bil idag så P får hämta barnen och köra hem dom till mig...vilket är skönt ibland...känner mig som en dålig taxi ibland.

Imorgon ska vi titta på ett radhus som det nog lutar åt att vi köper om nu inte det dyker upp några fler som vill starta en hemsk bjudgivnig...vi ska iallafall bestämma oss innan den siste så man kan säga upp sig här...men vi får se är ett stort beslut och det är viktkigt att man känner att man kan trivas för det är ju meningen att man ska bo där i några år.

Ha en mysig och kall helg alla
Kram
Love you

Vinter

Tyckte att det var dags för en ny design nu till hösten och vintern...vad tycker ni?

Idag händer inte så mycket...därav tiden till pilla med datan

Ska snart gå ner och hänga tvätten göra lite lunch och kanske läsa ut min bok.
Vaknade kl 4 i natt och kunnde inte somna om...suck..hur drygt är inte det..tittade på tv och sen gick jag och Mozart ut på en tidig promenad.
Tur var ju det för sen började det regna.

Mitt lilla busför är sig själv igen,bara lite hosta kvar men det tar tid för luftrören att läka.
Gud vad jag hopppas att han kommer växa ifrån det här med förkylnings astma...en enkel förkylning blir jätte jobbig för honom nästan varje gång.

Ha en mysig dag i vinter regnet....kram

Kanske kanske inte...

Idag är Neo på dagis för jag kände att jag behövde en liten paus...vist är han lite snorig men sjuk kan jag inte säga att han är längre.
Fick skol fotona idag också...så fin han blev :) mammas stora pojke.
Nu ska jag snart ta en duch sen ska jag åka hem till Elin och Maja och sörpla lite kaffe och kanske äta en lusse bulle med...gott gott jag ÄLSKAR lusse bullar.

Imorgon ska jag Neo Lotta och Julia åka till Velinge blomman och titta på deras jul marknad...är så mysigt att gå där och se alla tommtar....barnen tycker om det också...inte bara mammorna hihihi.

På lördag ska vi titta på ett radhus...hoppas nu att det är bra i verkligheten också inte bara på papper...och att det inte kommer någon annan som vill ha det för då har vi en chans till att kunna köpa det...kanske kanske inte....

Hej svejs


Dödligt trött mamma & sjuk Neo

Jepp känner mig mera död än levande just nu...har inte fått sova på över en vecka och lille Neo är förkyld och har hosta och bara skriker på natten.
Hoppas att han snart blir bra igen men det lär inte bli dagis för hans del den här veckan...

Jag som skulle träffa Elin och Maja och Mette med lilla Desire den här veckan men det får vi ta en annan gång.

Helgen har varit mysig..
I fredags kom Alexandra och hennes Peter hit och vi åt gott och hade en mysig kväll...på lördagen var det Mårten hemma hos mamma och pappa en väldigt trevlig kväll men underbart god mat...tror vi var hemma vid 23 men det var mycket för att jag var så trött så trött.

Nej nu gick Neo förbi med en lukt iblöjan så det är bäst att jag tar det innan han själv gör det :)

Ha det så bra alla vänner kram
Love you