Jennys dag!!!

Idag är det min namsdag...hade helt glömt bort det när mamma och Alex påminde mig så det var ju kul.
Men det händer inget för det...vi firar ju inte namnsdagar i den här familjen,tydligen mitt beslut också i ett avsgt ögonblick.
Ja ja får skylla mig själv..fast Neo har ju ingen så det är mer rättvist så :)

Vad gör man annars,inte så enormt mycket måste jag erkänna..något jag inte gör är att vara på gymet iallafall...suck blir så trött på mig själv,men jag har liksom inte någon lust alls.
Blir liksom ännu värre när jag vet att jag måste ta tqag i det så snat som mörjligt och börja på rätt väg igen.
Men det var inte idag heller :(

Sitter mest och funderar på vad man ska ha till middag idag,den eviga frågan och inte fan blir det lättare heller...samma ångest varje dag,trist.

Nä om man skulle försöka göra något men vad,jag har redan handlat mat och jag har städat...igår stök jag all vår tvätt finns liksom inte så mycket kvar.
Hmmm jag kan alltid dricka lite kaffe ;)

Ha en bra dag
Kram kram

Måndag igen

Vilken underbar kväll med Lars D kanon bra vi hade så kul Alex och jag...att se honom en gr om året är vårat mål :)som vanligt ser Alex hundra gr gladare och bättre ut än mig men jag var glad jag lovar..
 Helt underbart bra var han i Lördags...så full av fan och glad..och alla gammla bra låtar spelade han plus några nya som jag åär ganska så tveksam till,men vad spelar det för roll.

Jag var hemma vid halv elva och då kom jag hem till en ledsen Neo tydligen hade han bestämt sig vid åtta att han skulle skrika tills mamma kom hem...så tråkigt men så är det ju med barn..han somnade snabbt iallafall när vi la oss.

Igår städade jag lite och sen åkte vi till burlöv och bara tittade lite,idag kommer snart Mette på en kopp kaffe så det blir trevligt.
Sen är det dags för barnen att vara här..ska bli skönt för då behöver inte Neo vara ledsen och skrika efter dom varrje dag.

Ha en bra dag alla
Kram, kram

Bra dagar...

Vädret är skit men ändå så är det bra dagar nu :)
Igår var jag och Neo,Lotta och Julia och badade i Höör...så fint det var där..
Jätte mysigt hade vi och barnen älskade det...super kul.
Idag ska jag och Alex åka och se Lars Demian :) en av våra favoriter,ska bli så kul.
Har redan städat så nu är det bara tvätten kvar att stryka...inte så kul men det måste ju göras.
Ha en trevlig helg alla,det ska jag ha
Kram kram