Fan

också...fick ett trevligt brev från försäkringskassan om att vi hade fått för mycketr i bostads bidrag så nu måste vi betala tillbaka 2000kr.image255
Allt för att när jag tog ut min föräldrapening..vi frågade då om vi skulle uppge det och dom sa nej..
Men tydligen så vet inte ens personalen som jobbar på försäkringskassan vad dom sägerimage254varför ska man då ens bry sig om att prata med dom för att allt ska bli rätt.
Hatar att ha så här dåligt med pengar..

Något som har varit roligare var att Alex var här i helgen och vi fick umgås lite..sjöng även singstar..kul kul.

Neo bus är på dagis nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all den här tiden som man har över...vist är det skönt men så tomt.

Javist ja jag hade gått ner 8 hg igår med ..vilket kom som en överraskning för jag har frosat i pizza,burgerking,2 semlor+en massa godisimage256den härf veckan.
Men nu är jag på rätt spår igen,känns bra..kanske kanske får man en stjärna på måndag.

Nej nu ska jag hänga upp tvätten som jag hörde blev klar nu..
Kram  kram
Love you

Handlat

lite på rean idag..inget till mig men sambon fick 5 tröjor som i ny pris hade gått på 1600image251 men nu 250..jag kan ju undra lite hu domnågonsin kan vara värda 1600 ,men det är ju jag.

Har även rensat i min garderob lite, skönt plats till mera kläder nu..så jag får ut och handla lite till image252
Funderar på om man ska ta sig lite sallad nu...börjar bli hungrig...sen i kväll kommer Alex och då blir det lite godis och sen ska vi sjunga och spela buzz.
Är hon också bättre än mig på singstar vet jag inte vad jag görimage253men så är det ibland får man bara ta att man är urdålig på något.

Är storm ute nu...vårat fotbollsmål hade flygit en bra bit bort..med andra ord ingen lång promenad idag får ta och smyga längs med väggarna när man ska ut med Mozart.
Nej nu ska jag gå och se vad busungen gör..han har varit tyst ganska så länge nu..aldrig bra.

Pusspuss

Lördag

och det blåsar halv storm där ute image250  inte läge att vara ute och leka precis.
Och Neo vaknade fyld av energi och på världens bus humör...men han får ju rasta sig så gott det går här inne,men jag är övertygad om att när kvällen kommer ´så kommer mamma önska att han vill somna *L*

Har inga direkta planer för dagen..jo en har jag men den tänker jag inte skriva om här..för jag vet inte om jag får det gjort idag helle..så feg ibland.

Nä man skulle kanske ta en duch och bli klar inför allt man inte ska göra idag..



?????

image247Har ingen aning om hur många blöjor jag har bytt idag men det är nog uppemot 15 st...fy vilken dag,hoppas att han blir bättre snart.image248

Och allt kul som skulle ha hänt i helgen blir inte av...

Lotta med familj skulle kommit på lördag öpå en ost och spel kväll och Alex skulle svänga förbi en stund hon med....nu blir det inget alls...bara sitta hemma med sjukt barn och kankse kanske är vi också sjuka då...suck.

Ja ja nu kommer snart hjärtat hem med pizza för det är en sådan dag idag och ska man nu bli dålig behöver man all energi man kan få hihi..

Kräksjukan

är här nu :(
Neo började bli dålig igår kväll och sen hela natten och morgonen.
Det är så synd om honom han förstår ju inte vad som händer och än  mindre varför jag int hjälper honom...men man får försöka göra så gott man kan och hoppas att det snart går över.
Och att man inte själv får det (önsketänkande)

Ha en bra dag alla...

                           image245                                                                               image246

Tårar

Liver är inte kul..varför ska det alltid händå något som gör att man bara vill försvinna...

                                           image244

Bläääää

vilket hemskt väder det är idag...så djävla tråkigt man har ju inte lust till något.
Men jag har kommit halvvägs i min städning så det är ju alltid något men sen måste jag in till stan med och handla lite.
Kylskåpet skriker mata mig varje gång jag öppnar dörren...men för att kunna åka in till stan så måste jag fixa till mig med..jag som hade planerat att se ut som ett skåp hela dagen *L*

Nu är det bara en dag kvar inan vi ska på spa..ska bli så underbart skönt,precis vad jag behöver..lite egen tid och då bli ompyslad det händer ju inte så ofta nu för tiden.

Nej nu får jag ta och damsuga så det blir klart någon gång...Neo måste få lite mat i magen med..
Kram till alla

Love you

image243 är jag i mitt kinesiska horoskop...vad är ni?

http://www.monika.nu/horoskop/vilket_tecken.asp

Grattis Lotta

image24240 år idag.....

Igår var jag och hjälpte Lotta göra en massa fina mackor till kvällens firande,hoppas att dom är goda så att alla blir nöjda och att du får en kanon kväll vännen.

Idag hann vi precis med en promenad i stan med Mozart innan det tråkiga vädret kom..fyndade även lite på erikshjälpen,lego till Neo han tycker om att sitta och bygga med sådant nu.
Har även lagt lite bud på tradera...behöver en del dagis kläder nu kom jag på...så får man se om man kan få någont till ett bra pris.
Men jag måste ju säga att visa förstår jag mig inte på dom bjuder ju mera där för kläder än vad det kostar att köpa nytt.
Varför inte kolla upp priser och sådant..jaja.

Nej fy nu kom det en hemsk odör förbi mig...bläää jag tror en liten herre behöver en ny blöja.

Kramar till alla
Puss puss

Lek och var glad

        
                                                        image240

Igår köpte vi buzz och singstar och vilken enormt rolig söndags kväll vi fick.
Satt och sjöng i 4 timmar med alla barnen så kul och det som barnen tyckte var roligt är att dom sjunger så mycket bättre än både mig och pappa *L*
Ser fram emot fler sådana kvällar...genast så kändes det inte så dyrt.
                                                                        image239


Idag var vi och lekte hos Lotta och Julia en jätte trevlig dag,slutade med att  vi satt alla och spelade buzz i 2 timmar haha men barnen tycker det är kul att göra saker tillsammans och jag och Lotta hade också kul.             image241
Det är det som är så bra med buzz för barn..inte så barnsligt så man inte kan uppskatta det som vuxen.

Nu laga Emelie middag och sen i kväll bär det av till Viktväktarna igen för första gången på 1 månad..tror att jag har gått upp allt som jag gick ner innan men det blir ju lätt så under julen.
Men det är ju bara till att ta nya tag och kämpa vidare.

Imorgan ska jag hjälpa Lotta göra smörgåstårtor till på onsdag...då fyller hon 40 år *L*
Så Neo ska vara hos mormor en stund.

Det var allt för den här gången
Kram till alla vänner där ute

Love you

Snö

Idag vaknade man till snö,varför kunnde det inte ha kommti för vå veckor sedan? Hade känts mer som jul då men man får ta det man kan få.

Idag har jag och Neo varit hos hans gud mor och lekt..min stora pojke klarade trapporna helt själv..han är så duktig.
Snart kan han vara uppe hos Adam och Alice och trakasera dom när han vill *L*
Fick även springa in om på Lindex och köpa termo vantar till honom...blev lite kallt idag för bara finger vantar,men skulle han ha dom på sig?
Nä då inte en chans..men så är det med små barn
Nu har jag hämtat dom stora barnen från dagis med och när man kommer hem så har Mozart dödat Neos docka helt,ena ramen var avsliten och dockan hade ingen mage mera :-( en sorglig syn

.ska snart gå ut och laga middag...är super hungrig har inte ätit ens hälften av det jag borde....får ta och dammsuga upp resterna av dockan med..

Love you

                                                                 image231

Quiz

http://quiz.start.no/?p=play&quizID=8776