Jaha

Så var det full rulle...den veckan man har barnen går allt så fort,det är fotbollsträningar teater mm.
Men det är nästamn bara skönt för sen har man en vecka då man kan göra vad man vill när man vill...och jag kan helt klar erkänna att då har vi inte maten klar prick kl fem och samma fasta tider.
FöRSTÅ MIG RÄTT KLART VI LAGAR MIDDAG DÅ MED (nEO MÅSTE JU ÄTA ÄNDÅ) MEN DET KAN BLI KL SEX OCH IBLAND KL FYRA. Kom åt caps lock och jag orkar inte skriva om.

Men nu ska jag snart börja med maten och sen är det tvätt som ska vikas...ett evighets arbete liksom.
Imorgon händer det inte så mycket på dagen...har inget planerat och det är ju skönt det med.

Elin min kära vän mitt hjärta blöder för dig...kan inte förstå vad meningen med det du går igenom är.
Du är en så otroligt fin människa som bara förtjänar det bästaen stor buket med vackra roser till dig...

Känns som höst

Jag han inte riktigt med sommaren känns det som...allt gick så fort sen var den bara över..behöver minst en månad till av sol och bad tycker jag.
Men men nu är det bara att göra sig redo för vinter igen.

Igår var jag och Lotta på skattkammar ön med barnen..dom hade super kul och vi satt mest och pratade och fikade,för vad kan man mera göra där?
Idag vill jag till ikea...är dags för nya gardiner i tv rummet och lite nytt tyg så jag kan sy kuddfodral...behöver få in lite färg i vårat hem känns det som.
neo är ute och leken nu och patrick är borta men han borde snart komma hem..kanske ska smsa honom och infomera honom om  mina planer...vill även ha en ny matta till soffan.
Med huset fullt av barn och djur är det soffmattan som blir lidandes mest...har nog köpt 5 mattor dom senaste åren..men det är ju ett bra och billigt sätt att förnya lite.

Sen har det så klart hänt en del annat men inget jag har lust att skriva om här..inte något för hela världen att läsa..men jobbigt har det varit men man brukar alltid landa på fötterna...hmmm eller det gäller kanske bara om man är en katt???
Ja ja vi får se hur det slutar men det blir nog bra på något sätt.

Nej nu ska jag gå och fixa något att äta till Neo sen får vi se vad som händer mer.

Ha det så bra alla...