Fredag 27/4

Mår som en grön skit idag...men andra ord inte bra alls.
Fick feber igår kväll och har legat och svetats och frysit hela natten..känns lite bättre nu så länge som jag inte rör mig.
Och så är det fint väder men man kan och får inte vara ute i solen på pencelinen..super kul+ att jag mår väldigt illa av den när jag har tagit den.
Fy vad jag klagar...men just nu är det inte kul alls.

Snart kommer Alex iallafall ska vara här till Söndag tror jag,då är det ju 10 års kallas..kan inte förstå att han redan blir 10 år...men jag var ju 20 när han föddes och nu är det mindre än en månad tills jag blir 30..och mindre än två månader tills Neo blir 1 år..det här känns inte kul alls,var tar tiden vägen?

Nej nu ska jag bara ligga på soffan så länge Neo sover och inte röra mig så behöver jag kanske inte svetas så mycket.

Älskar dig...

image84

Torsdag 26/4

Så då har man varit hos läkaren och fått en pencelin kur till :( Att det aldrig kan ta slut...bihålsinflamation och luftrörskatarr igen.
Har aldrig varit så sjuk som sen jag fick barn,,,vissa tappar håret jag har tydligen tappat mitt imunförsvar *L*
Men men så nu ska man förhoppningsvis få må bättre snart.
image82

Torsdag 26/4

Mår inte alls bra idag..börjar så smått undra om det kan vara bihålerna som spökar,får se hur det är imorgon...kanske får gå till doktorn då.

Städade hela huset igår men det kan man inte se idag...gud vad tråkigt det är.
Vad händer idag då??
Får se om vi åker en tur hem till mormor och morfar så Neo kommer ut lite och sen i kväll kommer Alex.
Gud vad jag är trött *gäsp*

Inget kul att äta heller när man inte har någon smak,men det gör kanske inget för man har ju fortfarande alla bebis kg kvar + några till..suck.
Ibland så är man ganska så nära att börja röka igen,om jag ska vara ärlig så funderar jag på det varje dag i stort sett. 

Love you
image81

Onsadg 25/4

Kl är bara 12.30 och man har redan..
Plockat undan,vikt tvätt,diskat,dammsugit,torkat golven,badat Neo och duschat själv..
Nu är jag helt slut och det känns i kroppen att man har en förkylning..
Ska snart hem till Maria och Julia och Lotta och Julia kommer också dit så det ska bli jätte kul...och barnen kan leka lite.
Jaha då vaknade min son igen...det är inte länge han sover idag..

image80

Tisdag 24/4

Så var man förkyld igen...suck,varför kan man inte få vara frisk en längre tid.

Lämnade bus ungen hos mormor och morfar igår och så åkte jag till Center syd helt själv och gick tunt och handlade lite *L* Så skönt det var,inte behöva prata med någon.
Fick också inhandlat en present til Clint han blir ju 10 så det blir kallas på söndag..
Hans lilla syster trillade av en stutsmatta igår kväll och bröt armen...fick åka till lund och sövas för att dra den rätt...stakars liten..hoppas att hon inte har allt för ont.
Stutsmatta är inget bra att ha...det kommer aldrig in en i våran trädgård.
Tänkte åka in till stan sen och se om man kan hitta en lite present till henne.

Neo ska på 10 månaders kontroll idag...tror nog att han borde klara den galant,han kan ju redan gå som en kompis så snällt påpekade för mig igår..
Det var ca två veckor sedan som han tog dom första små stegen utan att hålla sig i något eller någon men jag har inte gtyckt att mankunnd räkna det för han kan ju inte gå gå tyckte jag..
Men det ska man tydligen *L*
Och hon har ju rätt för nu slåpper han ju hela tiden och tar 3-4 steg själv och det är ju att går + att han reser sig upp från sittandes utan att hålla i något.
Så han kunnde gå två månader innan sin ett års dag *L*

Det var nog allt för idag..eller just nu iallafall..

Love you..

image78

Söndagen 22/4

Kl är 10.45 och dagen har bara börjat men det känns som man redan har varit uppe flera timmar,och det har man ju...vaknade vid 6 av att jag hade ont i magen...är den tiden i månaden nu :(
Men Neo han sov vidare..helt otroligt han vaknade inte en enda gång i natt...kan inte minas om det har hänt någon gång innan..men så skönt att få sova utan avbrott...
Och Neo var också på strålande humör i morse vilket inte är så vanligt.

Börjar känna mig lite dålig igen...små förkyld och lite ont i halsen...suck att man aldrig kan få vara frisk.

Var på Nova igår och då köpte vi äntligen vars ett par ecco sandaler,inte billigt men så otroligt sköna och så mycket bättre för ryggen att gå i.Men snygga är dom inte enligt mig.
Och sambon fick köpt en parfym med,luktade väldigt gott och så fick man ju en tröja på köpet :)

Och inne i leksaksaffären så sprang man på min gammla bästis från högstadiet...och där kom hon med sin son på 3 år vilket inebär att det är minst 4 år sedan vi sågs sist.
Men det var jätte kul att få prata lite,helst med tanke på att jag tänkte på henne härom dagen.
Får se hur många år det tar till nästa gång.

Vad som händer idag vet jag inte...skulle vilja se om jag kan hitta ett par byxor till...för dom jag köpte förra helgen på rean gick helt i sönder i tvätten så dom lämnade jag tillbaka igår...men just där hade dom inte fler i min storlek...så typiskt för jag tyckte så mycket om dom.

Älskar dig mitt hjärta...

                                               image75                                                 image76

Torsdag 19/4

Vaknade till ett gråt regnit skåne...suck,vart tog det underbara vädret vägen?
Ryggen är lite bättre idag,vilket ju är skönt.

Åkte och hälsade på en vän som har en flicka som är en månad äldre än Neo,det var trevligt men efter ca två timmar ville inte Neo mer så det var bara att åka hem...somnade gjorde han i bilen och sen sov han i två timmar,tog upp honom vid halv tre men fick lägga honom nu igen för ha är bara så sur.
Undrar vad det är som händer i honom nu?

Har också fotat en del av Neos kläder och lagt ut dom på trader..hoppas att man får något sålt,hade varit skönt att bli av med lite.

Snart dags att börja med middagen är vrål hungrig har vist glömt äta idag,,men nu är det snart middag så då kan man ju inte ta något nu.

Imorgon ska man klippa sig för sista gången sen är allt det färgade borta så om några veckor blir det änligen dags för blonderingen...så skönt att bli sig själv igen.

Älskar dig..

image74

Onsdag 18/4

Idag är ingen bra dag..Jag har ont som bara den och Neo är så sur så sur...förstår inte vad det är med den lilla pojken.
Så vi har bara varit hemma idag...skulle till Lotta  och Julia och leka men jag klarade inte av det med ryggen får bli nästa vecka.
Och blåser gör det som bara den...ibland är det små jobbigt att bo på en åker *L*

Idag ändrade jag Neos dagis plats till Örtofta...känns så mycket bätttre är ett litet dagis med inte så mycket barn..och orolig som man är över det lilla livet som man har skapat så känns det så mycket bättre än ett dagis med 25 små barn och nästan ingen perssonal.

Så det ska bli kul att se  hur det kommer att fungera när det är dags.
 
Och nu närmar sig den sora dagen med storm steg...snart mycket snart blir man 30....gammal tant ju.
Oj då nu hör jag att min lilla surmupp har vaknat så jag får nog ta upp honom.

Ha en bra dag alla...
Älskar dig

image73

Måndag 16/4

Vilken underbar helg det har varit *L*
Alex kom i fredags och så tillbringade vi några timmar i stan handlade lite till hundarna och klippte Neo...ni kan tro att han blev snygg...ser ut som den lilla pojken han är nu uten allt bebis hår.
Sen hämtade vi Adam och Alice...grillade.. Alex trillade ner för våran ute trappa och slog sig ganska så rejält..får fixa den snart.

Mozart och Zeufs har lekt och härjat här ute ganska så mycket...dom kom fram till att grannens blommer var super smaskiga...om det var ett gemensamt beslut vet jag ej :)
Men helt förstörda är dom iallafall.

I lördags så skulle jag och Alex gå ut och äta trodde jag...för att fira att hennes tenta var avklarad...men när vi sitter på resturangen och är super mätta säger hon att vi ska gå på bio och att det är en liten tidig födelsedags present..och att hon redan hade prata med Patick så allt var ordnat med barnen.
Glad blev jag och vi åkte till malmö.
Vi parkerade på en sidogata från bion och så gick vi...och efter några meter ser jag att det står en stor skylt med Lars Demian på Victoria teatern..
Jag bara stannar och så säger jag att han spelar ju.. Mmmm säger Alex och tittar på mig med ett stort leende..
Det är ingen bio utan hon överraskade mig med biljeter till en konsär med lars Demian min favorit artist förutom Hasse Andersson då *L*
Blev så glad att det kom några tårar...
Så det blev två helt underbara timmar..kommer minnas det här länge och gensat är det inte så dumt att bli 30 år.

På söndagen hände det inte så mycket..Neo fick guna för första gången och det älskade han..så han gungade en timme medans jag krattade gräset från löv mm..
Varmt var det.

Idag har vi tagit en timmes promenad med Mozart och Neo fick krypa på gräset medans jag hängde tvätten..sten är tydligen jätte gott *L*
Sen åkte vi in till stan och handlade lite mat och letade sol mössa till pojken men finns tydligen ingen som passar honom..
Nu sover han och Mozart kom precis in överlycklig...jätte våt,han har tydligen varit nere och badat i ån med grannens hund Hera...ja ja bara han mår bra så och inte förstör något så ska man vara glad.

Får se om det händer något mer idag sen..kanske åker och letar vidare efter mössa till Neo..han hade behövt sandaler också,blir lite varmt om tårna kanske.

Älskar dig hjärtat..
Soliga kramar till alla mina underbara vänner..

image71

Torsdag 12/4

Ja vad har hänt dom sista dagarna ???
Vi har fått en ny liten valp i släkten :)  Alexandra,jag och Patrick åkte och tittade på valpar i måndags och med sig hem hade hon en liten herra på 8 veckor som fick det stora namnet Zeus.
Super söt men ganska så busig.

Neo hade lite problem med astman så han fick åka och andas på vårdcentralen..men förutom det är han frisk.

Idag är det första gången på valpkursen för mig och Mozart..lite nervös är jag allt för tänk om han inte lysnar på mig alls...där är ju en massa an dra valpar så den chansen finna ju.

Och imorgon kommer Alex och Zeus och ska vara här några dagar...kul för då har Mozart någon att leka med och jag med *L*

Nej nu får jag ta och börja med middagen...suck...varje dag samma sak.

Love you...

image70  ZEUS

Måndag 9/4

Gårdagen var en sorglig dag..
Alex Vovve visade sig vara agresiv.
Han har morrat på Neo dom här sista dagarna och igår när han gjorde det och jag tog tag i hans nackskin så morrade han och hög efter mig...och sen efter Patrick när han tryckte ner honom.
Tackar min  lyckliga stjärna för att han inte hög mot Neo.
Så stakars Alex fick ta ett jobbigt beslut och lämna tillbaka honom till djurhemmet där han kom ifrån...och när hon pratar med dom så visar det sig att han har gjort likadant där för han kan inte hantera att vara undergiven eller att bli tillrättavisad,men dom anser inte att det är någon fara att en hund försöker bita människor så länge han inte lyckas för det är ju bara hans sätt att markera.
Det är inte klokt och dom här  mäniskorna tar han och säger att dom rehabliterar hundra för att sen placera dom i nya hem.
Så kl 20.00 igår kväll körde vi till Halmstad för att lämna av Vovven..och när vi kommer fram och han som ska ha  hunden nu ett tag ska få honom till att sätta sig och tar tag i nacken vad händer då?
Jo hunden morrar åt honom.
Hur tragiskt det än är så ska inte den hunden omplaceras igen utan han borde avlivas för sitt eget bästa och för omgivningens säkerhet.
Så kl 00.00 inatt var vi hemma igen.
Hoppas att det i nte dröjer jätte länge innan Alex hittar en ny hund som hon vill ha...en valp eller en unghund så hon kan veta lite mera vad det är hon får.

Idag ska vi hämta barnen..hoppas att den minsta har slutat tramsa så mycket med maten nu igen för det är otroligt jobbigt.
Men Neo kommer bli glad...nu har han någon att leka med igen.
Det regnar och blåser idag..suck

älskar dig hjärtat puss puss

image69

Påskafton 7/4

image67

Fick sova länge idag..Neo vaknade inte förän kl halv åtta och det var så skönt.
Vovven fick sova nere hos Mozart i natt och det gick jätte bra..men Mozart förstår inte vad som är fel för hur han än gör så vill inte Vovven leka med honom.

Kl är 10.00 och Neo har påskbadat och ligger nu och ska försöka sova en stund,jag ska också försöka ta mig ett bad snart.
Sen blir det kankse en lång promenad och ikväll blir det till att äta lite påskmat..tycker inte att det är så gott men dom andra gör ju det.

Glad Påsk

image68

Fredag 6/4

image65


Lång fredag och lång är nog rätta ordet...känns som om dagen aldig ska ta slut.
Var en tur på Center syd och handlade det sista till påskmiddagen..men de¨n här påsk helgen känns inte alls rolig pga av olika saker...men sånt är livet tydligen.

BLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄä


Glad påsk

image66

Skärtorsdag 5/4

image63


Undra om det kommer några påskkäringar? Tror inte det,vi bor ju lite dumt till.
Synd för det är ganska så kul..Neo får helt klart gå nästa år :)

Dagen började ju sådär..kollade mitt konto och där var inte lika mycket pengar kvar som jag hade trott...man ska inte handla på kortet..är bäst att ta ut pengarna så att man har koll.
Jaja det ordnar sig säker på något vis.

Idag händer det inte så mycket..lillen sover nu och sen ska vi åka in och handla lite mat till helgen.
Det blåser så mycket så jag tror att vi hoppas över promenaden idag..Neo är inte helt frisk än och man vill ju inte utmana ödet.

Imorgon kommer Alex en stund på dagen och på lördag åker Emelie till sin mamma.

Ja ha det var nog allt för den här gången..
Ha det så bra alla
kram och älskar dig

image64

Onsdag 4/4 kl 21,40

Då var det snart dags att sova *L* så skönt det ska bli...Neo sover redan,han har börjat somna redan kl 20,00 vilket är så skönt.

Hoppas att han fortsätter med det bara.

Vi gick en promenad på en timme idag,inte klokt vad det kan blåsa här i skåne....men imorgon ska jag prova den andra vagnen för den jag hade idag är så enormt tung att köra med.

Sov gott alla vänner..

Och du med mitt hjärta..

image61


Onsdag 4/4

Ja ha vad ska man göra idag då?
Har redan tvättat en masikin tvätt och där är minst en maskin till *suck*
Neo sover..tack och lov..han är väldigt gnällig nu igen.
Tänkte att när han har vaknat ska jag och han och Mozart å en långpromenad,vädret blir ju finare och finare.

Nu är det snart dags att äta,har läst och hört så mycket om att man ska äta var tredje timme så jag tänkte att det får man pröva då.
Borde ligga något i det...för man borde ju inte hinna bli hungrig kan man ju tycka.

Idag blir det pasta och pasta sås till middag..pengarna börjar ta slut nu så man får ta vad som finns i frysen den här tiden som är kvar tills lön....men det är ju inte det att det inte finns mat i frysen utan snarare det att vi inte brukar vara sugna på något vi redan har :)

Nej nu ska jag gå ut och hänga tvätten i det fina vår vädret..
Love you..

image60

Tisadag 3/4

Vad händer idag då?
Ska hem till Natasha en stund..var jätte länge sedan vi träffade,blir så när det är många mil emellan..krävs mycket planering för att åka med Neo.
Vädret är inte så fint alls idag hoppas att det vänder snart igen,tycker om solen.

Har börjat planera min 30 års dag..känns inte klokt 30..var har åren tagit vägen?
och samtidigt så ska man planera Neos 1 år kallas...kan för mitt liv inte begripa vart det här året har tagit vägen.
Känns som igår när man satt här med en nyfödd liten pojke *L*

Nä jag får ta på mig lite kläder och gå ut med Mozart innan Neo va´knar igen..
Ha en underbar dag alla..
Älskar dig puss puss

image59

Måndag 2/4

Idag lämnade jag Neo till mormor en liten stund,behövde handla och så passade jag på att fixa lite i trädgården jag med...har ju inte kunnat vara ute något alls den här veckan när Neo har varit så sjuk..
Men idag är han redan mycket bättre och han behöver också komma bort från hemmet och mig lite grann *L*
Så jag har målat våra stenar vita som vi har på gården och så har jag satt påskfjädrar i ett träd...och dum som jag är så satte jag dom i ett träd med taggar så det ska bli jätte kul att ta ner do senare :) men det blev fint.

Mozart har lekt lite med sin  kompis också mwn det var inte alls samma bus...ingen riktig ork idag.

Nej nu ska jag snart åka och hämta hem min lilla gnällis.
Ha en bra dag alla..
Älskar dig...

image58

Söndag 1/4

Har varit med Neo hos doktorn igen,för han har inte blivit bättre av pencelinen bara sämre...så idag åkte vi och då visade det sg att han förmodligen har förkylningsastma,luftrörskatarr,öroninflamation mm
Så det blev en ny pencelin som han nu ska ta i 10 dagar plus att han fick kortison.
Hoppas att han blir bra nu för det är så synd om honom.