Tisdag 27/2

Igår var man hos tandläkaren..fy..men man hade inga hål så det var ju bra,nu dröjer det ett år till nästa gång och det ser jag fram emot *L*
Händer nog inte så mycket idag..ska bara vara hemma,lämnade ju Mozart själv för första gången igår och det gick super bra förutom att han har fått för sig att man får vara i sofforna nu..men det ska vi snabt plocka av honom.
Så jag tänkte att man fick vara hemma med honom idag för sen imorgon är det dags att träna igen efter tre veckors uppehåll pgr av sjukdum. Hoppas att man inte har tappat allt för mycket ork.
neo sover lite nu vilket är skönt för det är full rulle på honom hela dagarna här :)
Tror inte att det dröjer så länge tills han kan gå faktiskt.
tror att jag ska tvätta en maskin tvätt..det tar aldrig slut..och så torka golven en sväng.
Älskar dig...
185687-18

Måndag 26/2

Ja då var det måndag igen..helgen har gått super fort,var en tur på Center Syd och fyndade lite i lördags och då fick Neo var hos mormor och morfar...är ganska så skönt att få göra något själv ibland *L*
Och igår blev det en tur till Ikea,en farlig affär det där..kostar alltid minst 500 kr bara man sticker in tån där...men vi fick mycket fint måste jag säga.
Mozart är så duktig så har inte hänt något inne nu på fyra dagar...men man får se hur det blir idag när han ska vara själv hemma för första gången.
Jag ska till tandläkaren,inte kul alls...gör kanske inte så ont men det är obehagligt :(

Och så var det dags att ha barnen igen,fotbollsträning idag och så tar det kanske en stund att vänja sig vid valpen igen...vi får se.
Nej nu får jag ta och göra mig klar.
Tack för en mysig helg,älskar dig..
Kram till mina vänner

185687-27

Fredag 23/2

Jaha då var man insnöad idag med...så jobbigt att vara tvungen att bara sitta här hemma.Både jag och Neo är ganska så uttråkade nu måste jag säga.Men vi ska försöka ta oss in till stan för att handla lite sen om en stund...går det inte så får vi ju vända.

Tror inte att Alexandra vågar köra i det här vädret och det är ju synd för det hade varit kul med lite sällskap i helgen,men som sagt man vill ju inte riskera livet *L*

Mozart är jätte duktig nu han säger till när han behöver gå ut så händer det någon olycka inne så skulle jag vilja säga att det är vårat fel för att vi inte har lysnat på honom.
Han och Neo leker tillsammans nu,tar neo hans leksaker så reser han sig upp och samlar alla mellan sina ben...men för en stund sen tog han sin pipleksak och gick och gav till Neo för den kunnde han tydligen leka med *skratt*
Ganska så kul med djur faktiskt....och han älskar att bada i snön :-)

185687-26

Torsdagen 22/2

Det är inte klokt...Neo är åtta månader och det är kanske max två gr som jag har behövt gå upp vid sju med honom....men nu med Mozart så är det kl halvsju..kul.
Och vilket väder som det är idag då Brrrrr så kallt och sååå mycket snö,i normala fall hade jag inte visat mig ute idag men nu har man redan varit ute tre gr...livet har förändrats än en gång *L*

Skulle behövt handla lite men det ser inte ut som om  man kankomma ut med bilen...tänk att det är bra i måndags som jag och Neo var ute och gick och solen den lyste så mycket att jag tog av mig jackan...super fint väder.
Så det lär ju inte hända så mycket idag förutom att gå ut med hunden och busa med Neo...men det går ju det med.

Snö  snö snö
Älskar dig puss puss

185687-25


Onsdag 21/2

Då vaknade man upp till ett hemskt väder,snö och blåser små spik...men det är bara att gå ut med Mozart och se glad ut,gäller bara att ta på sig massor *L*
Mozart har blivit mycket duktigare på bara dom få dagarna som han har varit här,vist händer det olycker men jag tror att lite är vårat eget fel att vi inte förstår hans sätt att visa det på.
Men han tycker inte heller att det är någon höjdare att vara ute i det här vädret *suck*
Min kära moder fick höra talas om våran valp idag och som jag mistänkte så blev hon inte stormförtjust...men nu råkar det ju vara så att vi är vuxna och fattar våra egna beslut om hur vi vill leva våra liv.

Neo håller på hela dagarna med att stå och försöka gå...så jag har tappat räkningen på hur många gr han har slagit sitt lilla huvud idag...så nu blir det till att köpa en hjälm till honom. Vill inte att han ska ha ont och en massa blåmärken :-(

Jaha då var det dags att ta en runda med valpen...Brrrrr

Älskar dig mitt hjärta..

185687-28

Tisadag 20/2

Ja dagen började ju bra,Mozart hade klarat hela natten utan att kissa men sen blev det fel efter han hade ätit sin frukost...där då satt vi också och åt så han gick till sin gammla vanliga toalett "vårat sovrum" och bajsade där :-( Vist är det cjobbigt men jag hoppas att det snart ska vara löst...man får ju inte glöma att han bara är en valp *L*

Tror inte att det händer så mycket idag ska bara vara hemma med mozart och Neo...så inget kul alls.

Måndag 19/2

Ja ha då har vi varit ägare till Mozart i snart ett dygn..
Han är en snäll och fin valp måste jag säga men det som är jobbigt just nu är att han tror att kissar gör man i vårat sov rum och ute busar och leker man.
Men han är ju bara fyra månader och allt är nytt och främande så jag tror att han snart får ordning på det om vi jobbar hårt ett tag nu.
Men han höll sig hela natten utan att kissa och det är ju ett bra tecken på att han snart är där...var bara det att han blev så glad när jag kom i morse för att ta ut honom att han kissade på golvet :(
Men som sagt det är bara att jobba på,vi viste ju att det skulle bli lite jobb med en hund...är bara så tråkigt att torka kiss.
Nu har vi lämnat dom små,så nu har man en vecka på sig att sammla nya krafter och ork. Hoppas att dom får en kul vecka och hittar på en massa kul med mamman.

Jag och Neo får hålla oss hemma så mycket som möjligt den här veckan så att Mozart vänjer sig,men på onsdag ska vi till en vän så då får vi se om Emelie kan tänka sig vara hemma med honom.

Ja du min älskling alla beslut du och jag fattar gör vi väldigt snabbt...och även om det kan medföra att det blir jobbigt ibland så brukar allt ordna sig till slut,,
Puss  älskar dig

185687-36

Söndag 18/2

Idag var vi och hämtade hem våran nya familjemedlem  Mozart :)
Han är så fin så fin och än så länge går det jätte bra,men det kan ju bero på att han är helt slut efter allt som har hänt idag.
Men alla barnen tycker om honom och Neo får dra och klappa som han vill utan att han reagerar...just  nu ligger han och sover under soff bordet.

ja du mitt hjärta jag tror att vi fattade rätt beslut igen *L* Älskar dig

185687-35

Lördagen 17/2 18:39

Så vad har vi gjort idag då? Jo det blev att vi åkte och kollade på ursöta valpar..så fina och stora kommer dom bli,som små björnar :-)
Så nu sitter vi och diskuterar om vi ska slå till eller ej...men det gick ju så bra med barnen.
Vi var där i ca en timme och Adam blev förälskad han med och Neo kunnde klappa (eller dra) som han gör hur mycket som helst utan att dom naffsade och Alice tinad upp efter ett tag hon med.
Känns jättre bra så vi får se om det blir någon hund imorgon..
185687-32

Lördagen 17/2

Igår blev min lilla bebis 8 månader,jag förstår inte var tiden har tagit vägen. Han är en busig liten pojke nu *L* Som båder sitter,kryper och tror att han kan stå och gå själv.

Var hos doktorn i går och fick pencelin så nu ska man kanske få bli frisk snart...om några dagar kan jag träna..jippy.
Har ingen aning om vad man ska göra idag,men dagen blir så låååång om man inte hittar på något. Men det går ju det med...känns som om det kanske blir en sån där super tråkig dag *suck*
Älskar dig och jag hoppas att det onda snart ska kännas bättre..

185687-22

Torsdagen 15/2

I går var det alla hjärtans dag *L* Jag fick ett helt underbart halsband av min  älskling,och jag som bara köpte choklad till honom...men till mitt försvar så tittade jag efter annat men dert fans inget som jag tyckte var något. Men jag hoppas att han blev glad ändå.
Och med posten kom några fina alla hjärtans kort från mina underbara vänner...och jag som inte skickade ett enda...nästa år ska jag bättra mig.
Men Neo köpte choklad till sin mormor och morfar och till sin gud far så han sköter sig bättre än vad jag gör.

Ska snart iväg och träna för första gången på två veckor,undrar hur mycket ork man har förlorat på den här tiden..men det ska bli skönt att få röra på sig igen.

Neo reser sig mot allt som han kommer åt det är bara det problemet att han tror att han kan stå men det kan han inte alls...så han rammlar ganska så ofta....är ju inte klokt vad mycket små  barn slår sig.

Älskar dig mitt hjärta och tack för gåvan en gång till..
Tack för korten med,,,Kram

185687-24



Tisadag 13/2

Ja ha vad har man gjort idag då?
Vaknade och hade väldigt ont i halsen igen ,men beslöt mig att jag väntar tills i morgon och ser..
Sen ringde en kompis och det blev en tur till stan och Lindex.
Hittade två tröjor men så klart så var det inte på rean...men man måste ju ha kläder fast man är  tjockare än vanligt *L*

Och nu är två veckor sedan man tränade,fy vad det är dåligt..precis när man hade kommit igång och allt känndes hur bra som helst så ick man och blev dålig...suck.
Men till helgen måste jag vara bra så man kan ta tag i det igen (hoppas jag)
Pratade lite med Pesten också idag..hon har det inte så lätt alltid...du är stark min vän..älskar dig.
Och nu är kl 17:50 och Neo har precis somnat..det tror jag för han är tyst.
Hoppas att han sover en liten stund nu men så han ändå kan somna vid nio i kväll,och sp har han börjat med att vara vaken vid tre/fyra varje natt en timme...där han bara ligger och pratar och gör olika ljud,jobbigt för mamma vill sova *L*

Och i morgon är det alla hjärtans dag...får se hur den dagen blir då.
Love you..kiss kiss
185687-34

Måndag 12/2 kl 14:30

Vilken dag det har varit än så länge...Neo är på ett väldigt kul humör idag..
Än  så länge har han lekt med alla sladdar som han bara kan hitta och dragit ner tvätten.
kastat ut alla dvd filmer på golvet,ätit mat och kräkt upp den ugen på golvet..och bajsat igenom..
Så idag märker man helt klart att ,man är mamma *L*
Plus att han är väldigt pipig och gnällig och det har han varit i en vecka nu..och det är man inte van vid att han är.
Men i morgon blir kanske allt som det ska igen :)

185687-21

Måndag 12/2

Så då var det måndag...måste säga att helgen har varit jätte bra.
Neo mår bättre är bara jag som ska försöka bli frisk snart...jag vill kunna träna :(
Var på bio igår med Alex och såg underbara älskade,en bra film men inte så bra som jag hade väntat mig...men det var helt underbart att få göra något bara hon och jag *L*
Och så råkade det bli så att vi köpte vars en ny mobil...så det kan gå när inte haspen är på...men jag tror att det var bra ändå.
Och idag kommer barnen och då blir Neo  lycklig..hela hans ansikte lyser när han ser dom och får leka med dom *L*
Och så är det snart alla hjärtans dag...får se vad man kan hitta på för kul då till hjärtat.
Love you...


185687-30

Söndag

Så var det söndag,har inte gjort så mycket den här helgen,syster dotter hafr varit här och det är alltid kul *L* Och i kväll ska jag och hon gå på bio så får lillen vara hemma och mysa med pappa.
Ska bli riktigt kul för som hon sa så har vi inte gjort något bara hon och jag på snart två år...så man kan ju tycka att det är dags.
Igår tog vi en sväng till center cyd och gjorde lite sista minuten fynd på rean...
 aldrig fel..

Sonen är fortfarandes inte sig själv..är väldigt gnällig och pipig hela tiden...hoppas att han blir sig själv snart igen,men han sov bra i natt och det var skönt.
Nu ska jag dricka mitt kaffe.
185687-29

Trött

Nu är man så där lagom trött.. Neo mår mycket bättre nu men det känns som om man hade behövt sova i  så där några dygn.
Har gått ur viktväktarna nu,det fungerade inte så bra och jag känner att jag konsentrerar mig mycket hellre på träningen just nu så får jag se om ett tag om jag vill ge viktväktarna en chans till..men jag tycker nog att magen har blivit lite mindre :)
Och  med mitt förflutna med mat vill jag inte göra det till någon stor sak,vill inte hamna där igen med ångest för allt som jag äter..har klarat mig ifrån allt det där sen jag träffade min prins och det är jag så glad för,men jag vet också att jag kan hamna där när som helst.
Därför tror jag att det är sunt att bara träna.

Idag händer det inte så mycket alls..ska fösöka tilllaga en middag senare det är trots allt fredag och så ska jag skriva in alla våra filmer i en lista..bara kul saker *L*

Älskar dig...185687-23

Jobbigt

att lära sig hur det här fungerar :)  Tog en stund innan man hitta allt...och med lite hjälp fån pesten.
Nu har Neo sovit en stund,vilket är skönt,men jag hade också behövt sova...och snart kommer älsklingen hem och ¨då får vi se om det kan bli någon mat idag...är mest sugen på godis hela tiden faktiskt,men jag har redan spelat ut pizza kortet den här veckan *L*
Jag är så trött så trött käns som om jag hade kunnat sov i flera dagar..


185687-23

Jag också

Välkommen till min nya blogg!
Så då var det min tur att prova på det här med blogg..
Tycker ju om att skriva små korta stycken varje dag om vad som händer och sker och plus att nu så har ju min kära plåga börjat med det...så då kan jag ju inte vara sämmre.
Ska bara lära mig hur det fungerar nu..lägga upp ett foto kanske hade varit kul..och se om det finns någon stans som man ska skriva lite info kanske om sitt liv..

Nu har min lilla pojk varit sjuk i två dagar...super hög feber och röda öron så det har mest varit skrik här hemma,och sova har man inte fått göra alls....men han är mycket bättre idag så jag tror pencelinen hjälpte det lilla som han behöll i sig då :)
Snart är du 8 månader stor..var har tiden tagit vägen min lilla bebis?
k185687-20