Sola

Nu drar vi till havet


Sol

Vilken värme som har kommit idag så enormt härligt hoppas att det får vara nu i några veckor.

Idag skulle jag och Neo hem till Lotta och Julia och leka lite men tyvärr hade det hänt något tråkigt så vi var tvungna att ta lek syunden imorgon istället.
Så idag blir det bara en tur till någon affär..kylen den ekar väldigt tomt just nu,och ingen frukt har vi hemma.
Börjar bli dags att komma på något som Neo kan ha till lunch idag..är så tråkgt att komma på något varje dag men barnet behöver ju mat så vad ska man göra.

Just det Neo vaknade kl 6,30 i morse och var jätte ledsen så kl 7 gav jag upp och gick ut med Mozart sen när jag kom in kom Neo och la sig i soffan med mig och somnade..sen sov han till kl 9...trevlig son man har...han väcker sina föräldrar och sen somnar han om själv...men jag han bli klar med allt jag skulle väldigt tidigt.

Nej nu ska jag göra något vetigare med min tid än att sitta här.

ha en underbar dag alla
Kramen

SLÖE DAG

Idag är en sådan dag då inget alls händer och man har ingen direkt ork heller att bry sig..
Men jag tror att jag snart ska baka lite kakor till nästa vecka måste ju ha med oss fika när vi ska till Kolmården
Jepp tidigt på tisdags morgon kör vi upp..ska bo på hotel en natt och sen tillbringa två dagar på kolmården..ska bli kul för jag har aldrig varit där.
En liten minisemester så här på slutet.

               


Och snart kommer Elin och Maja hem...får ta en fika i helgen gumman  eller kanske något mumsigare?

Panik

Idag hos Lotta gjorde Neo det värsta tänkbara..
Vi satt ute på verandan och drack kaffe och Neo och Julia sprang ut och in..och rätt som det var hade Neo stängt dörren och precis när jag skulle resa mig upp och haspa upp den hör vi hur han vrider om och låser
Fan också Neo är inlåst i huset ensamm och kaffet och ugnen står på...panik panik..
Men jag tycker vi klara det ganska så bra jag och Lotta...Pratade lugnt med Neo som inte var ledsen i början medans man försökte få honom till att låsa upp...vilket inte fungerade på en 2 åring..
Så Lotta fick krossa fönstret till toaleten sen fick jag klättra in och rädda min son..
Tror det gick 5-10 minuter men precis i slutet började man höra att Neo fick panik,så vi hade inget ammat val.

Men lite rädd var jag...en hemsk känsla som är svår att beskriva.
Men vi klara det bra..
Och tack Lotta för ditt enorma lugn
Som jag sa posta räkningen till bus Neo..

Utan ork

finns så mycket som jag kan skriva om men jag har ingen ork alls över till att skriva...tänker flera gånger om dagen att nu ska jag skriva lite men så känner jag bara ingen lust alls.

Har nog hamnat i en liten livs svacka eller något...men som tur är så brukar jag alltid hitta vägen upp ganska så snabbt igen.

Nu när jag ändå är här inne så kan jag lika bra berätta att vi åkte ner på kiviks marknad i tisdags och sen vidare till Simrishamn där vi till bringade ett dygn på campingen med mina föräldrar och några syskonbarn.
Var jätte mysigt och alla barnen hade super kul utom Neo som hade fått 3 dagars febern och var ganska så sliten och full av prickar som man kan få då.
Vi sov över i ett rum med ur dåliga sängar så det var inte så bra men vad gör det när barnen hade kul...så kul att när vi kom hem hade Adam och Alice fått feber av ren utmattning.

Har även blivit en massa nya kläder till barnen och till mig...eller ja inte en massa till mig men lite hittade jag
så nu kan alla se vettiga ut när vi ska åka på vårat andra äventyr den 27/7....

Har handlat lite till barnens rum på Ikea med så nu är allt klart...och jag måste säga att det blev super mysigt...nu ska man bara få Neo till att sova där också...han säger nämligen bestämt NEJ till det,,,

Imorgon ska vi hem till Lotta och fika en stund så det ska bli kul och mysigt....och Neo kan få leka av sig lite med någon som är jämn gammal....

Nej nu ska jag natta Neo och se på en film...

 Sov gott alla

Love you...

Elin kom hem snart vi saknar er...

Känner mig uppgiven

                                                                           

HATAR

symaskineringen som har en bra att låna mig?

Neo ledig

Så nu har bus Neos sommar börjat..nu ska han vara hemma i tre veckor,hoppas att det blir fint väder så man kan vara ute och leka mycket.

Idag har vi varit hos Lotta och Julia och lekt..barnen dom gungade och lekte i sandlådan...medans vi fick i oss en del kaffe..trevligt som vanligt.

Nästa vecka ska vi åka på en mini semester till djurparken i Ystad och sen vidare till Simrishamn för att tillbringa kvällen med mamma och pappa.
Sen övernattar vi i ett rum där och dandärpå bär det av till Kiviks marknad tror jag.
Kiviks marknad är en sådan sak för mig som jag tvunget vill på för annars känns det inte riktigt som sommar men sen kan jag tycka att det är bökigt att gå där...men det tillhör lite det också ju.
Så nu får man hoppas på fint väder nästa vecka för annars blir det ju inte så kul att vara ute i två dagas.

Elin åker till Gotland också nästa vecka..suck...minst 14 dagar som vi inte kan ses påmen vi får höras ändå och så får jag hoppas på att Maja inte blir främad för mig under tiden.
Ha nu en underbar semester vännen och njut av att träffa alla igen och ha lite tid med Magnus och Maja så fikar vi på domus när du har kommit hem igen..

Vill även hitta någon dag som vi kan träffa Alex på..var jätte länge sedan nu och jag saknar henne massor så det får vi fixa på något vis.

Neo går omkring hela tiden och säger ...olla olla ...men han menar kolla kolla...hoppas att han lär sig lägga till k framför snart.

Ja ha det var allt för idag..nu ska jag göra något annat..
Sov gott alla

Tvätt tvätt tvätt

Håller på att tvätta undan efter helgen och det är mycket tvätt är inne på den andra maskinen nu och då är där minst en kvar..tur att det är ganska så fint idag med så allt hinner torka.

Vi har köpt lite nya möbler och jag är så nöjd med allt...
Det blev 2 st ställ bara sängar till mig och P...så underbart sköna och det har vi velat ha länge med tanke på våra rygg skador som vi har.
Blev även ett nytt köksbord och en byrå till Neo och lite hyllor till honom som han kan ha sina leksaksbackar i...en ny matta och lite annat smått och gott.
Var utförsäljning i en möbelaffär här i stan så då passade vi på fick allt till ca halva priset..kanon bra.

Vi har även badat en del i poolen och ätit en massa grillat..mums mums..
Och barnen kläder hämtade vi också ut..en massa kläder blev det och alla var glada och nöjdaman blir så glad när man ser lyckan lysa i deras ögon

Igår hittade jag en sida på nätet om en örtgård i Staffanstorp så då åkte vi dit men det var en klar besvikelse..inte alls så som dom målade upp det på internett så det blev en runda in om plantagen och köpte lite nya blommer där istället.

Nu är Neo på dagis...sista veckan för honom och barnen är lämnade till deras mamma..
Och när P kommer hem sak vi sätta oss ner och se om vi kan bestäma oss för vad vi ska göra nästa gång vi har barnen...får ringa leogoland och kolla exakt vad det skulle kosta oss med en natt där...annars blir det nog bara Ystads djurpark och en övernattning i Simrishamn..men vi får se.

Nej nu är tvätten klar..dags att hänga ut den och ladda en ny maskin.
.ska även se om jag hittar lusten till att börja sy nya kuddfodral till soffan idag..

Så ha en bra dag alla mina underbara vänner..
love you my darling..

Värme

Gud vad det är varmt idagså nu måste vi se till att köpa en ny pool...får se om det blir i kväll..

Det var jobbigt att lämna Neo idag,han blev jätte ledsen och hängde sig fast vid mig och så brukar han aldrig göra så det var med ett tungt hjärta som man gick sin väg.
+ att nu är alla avdelningar tillsammans under sommaren så dom stora fritis barnen är där och det finns en pojke som inte alls är trevlig..
Har sett honom innan när jag hämtat Neo hur han gärna slås och bråkar inne på fritis ..och jag har då tänkt att skönt att han inte är nära dom små men nu är han och nu idag var han dum mot några barn som satt och lekte med bilar...känns inte heller bra att lämna Neo då.
Jag får nog uttrycka min oror på ett fint sätt för fröknarna när jag hämtar...det ska ju kännas bra att lämna sitt barn och det har det alltid gjort innan.

Snart ska jag åka hem till Elin och Maja och dricka lite kaffe och prata strunt....och sen kommer alla barnen hem idag så det blir full rulle veckan ut.

Nej nu ska jag hänga min tvätt 

Ha en bra dag alla i solen
Kram

God natt

Klockan är nu 23,40 och alla har lagt sig utom jag..men jag tycker att det är avslappnande med en stund för mig själv vid tv på natten och det har jag alltid gjort.
Kommer ihåg att Alex var galen på  mitt tv titande på natten när hon ville sova..lite svårt att komma undan i en 1:amen jag behövde en timme själv då för att varva ner.
Men nu ska ajg snart gå och lägga mig.

Kvällen blev jätte mysig..vädret var hur fint och varmt som helst,så vi satt ute och mumsade mat och pratade tills kl var 22..då var det dags för Neo att gå in och lägga sig...är ju dagis imorgon med.

Och imorgon kommer barnen också..ska hämtas vid tre och jag tänka mig att Neo blir glad när han får se sin storebror för det är ett väldigt tjatande om Adam här hemma om dagarna.

Det blir ¨så bra så med lite russin imorgon som fika Elin ser fram emot att få prata lite strunt med dig..

                                    

Grillat

Idag ser det ut till att bli en ganska bra dag med lite sol så då passade jag på att bjuda in mamma och pappa på lite grillat i kväll..helt enkelt.
Annars händer det inte så mycket,skulle hem till Elin men hon hade ont i huvudet så vi tar kaffet imorgon istället..går ju bra det med
Ska hänga upp tvätten och sen får jag fixa till mig och åka in och handla lite..

Badrumet blev jätte bra..fick en hylla från Ikea av Patrick i 3 års present

Blev ett helt nytt rum + att jag var ju tvungen att köpa ny tvål koppar mm rea på jysk ju..hihi.

En del av kläderna till barnen kom igår med...super fina tror att dom blir glada men det stora paketet har jag kvar att hämta ut men det får vänta tll nästa månad då pengarna har kommit.
Men man får passa på när det är 70% rea och alla barnen är i stort behov att snygga kläder som passar.

Nej nu får jag börja med allt som ska göras så här är fint ikväll..städa igår men lite disk mm ska plokas undan.
Ha en bra dag alla
Love you