Skattkammarön

Igår var det premiär besök för Neo och Julia på skattkammrön...så kul dom hade. kommer helt klart bli många fler besök där.
Min och Lottas plan är att försöka åka dit en gång var tredje månad eller något.

Idag händer det inte så mycket har städat och snart ska vi ner i garaget och gå igenom sakena till loppisen vi ska stå på nästa lördag...har hur mycket som helst och det trots att vi kastade en massa när vi flyttade..inte klokt vad man sammlar på sig hela tiden..man kanske skulle ha handlings förbud i ett halv år eller något :)

Ikväll ska vi grilla kött..det först i år ska bli gott hoppas bara att det inte blir så mycket med det här regnandet är så trist att stå ute då.

Nej nu ska jag lösa lite suduko och dricka kaffe..
Ha en bra helg alla min underbara vänner..är så glad för att jag har er.
Kramen

Love you

Hej hej

Jepp det var länge sedan man skrev...har varit mycket med flytt och så,men nu är vi på plats och vi trivs sååååå bra.
Här är så mycket mysigare än ute i det stora huset....det här är nog mer min och Patricks melodi tror jag.
Och nu kommer jag ju ut och rör på mig också och det kan ju aldrig vara fel ;)

Jag vill göra om min design men på den här datan kan jag inte föra in några foto så jag får vänta tills en vänlig själ maila några fina foto på mig och Neo....någon som känner sig träffad???

Igår var Mete här och vi såg på film...mysigt mysigt sen kom Sussie och Moa förbi en stund.
Annars händer det inte så mycket...har ingen bil den är på lagning..men på fredag ska jag och Neo åka hem till Lotta och leka och prata strunt,ser jag fram emot.

Vad är annars nyt??
Hmmm
Ja just det jag beslöt mig igår för att börja med Nutrilet så nu har jag varit i stan och köpt ett paket...hoppas att det inte är lika äkligt som jag mins bara.
Och att det fungerar vill börja min rese neråt i vikt igen...är ju för F#N snart sommar och jag vill bada och sola så mycket som jag kan.

Nej nu får pausen vara slut...dags att dammsuga och torka golven.
Ha en bra dag alla..
Love you my heart..