Måndag 9/4

Gårdagen var en sorglig dag..
Alex Vovve visade sig vara agresiv.
Han har morrat på Neo dom här sista dagarna och igår när han gjorde det och jag tog tag i hans nackskin så morrade han och hög efter mig...och sen efter Patrick när han tryckte ner honom.
Tackar min  lyckliga stjärna för att han inte hög mot Neo.
Så stakars Alex fick ta ett jobbigt beslut och lämna tillbaka honom till djurhemmet där han kom ifrån...och när hon pratar med dom så visar det sig att han har gjort likadant där för han kan inte hantera att vara undergiven eller att bli tillrättavisad,men dom anser inte att det är någon fara att en hund försöker bita människor så länge han inte lyckas för det är ju bara hans sätt att markera.
Det är inte klokt och dom här  mäniskorna tar han och säger att dom rehabliterar hundra för att sen placera dom i nya hem.
Så kl 20.00 igår kväll körde vi till Halmstad för att lämna av Vovven..och när vi kommer fram och han som ska ha  hunden nu ett tag ska få honom till att sätta sig och tar tag i nacken vad händer då?
Jo hunden morrar åt honom.
Hur tragiskt det än är så ska inte den hunden omplaceras igen utan han borde avlivas för sitt eget bästa och för omgivningens säkerhet.
Så kl 00.00 inatt var vi hemma igen.
Hoppas att det i nte dröjer jätte länge innan Alex hittar en ny hund som hon vill ha...en valp eller en unghund så hon kan veta lite mera vad det är hon får.

Idag ska vi hämta barnen..hoppas att den minsta har slutat tramsa så mycket med maten nu igen för det är otroligt jobbigt.
Men Neo kommer bli glad...nu har han någon att leka med igen.
Det regnar och blåser idag..suck

älskar dig hjärtat puss puss

image69

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback