Jaha

då sitter man här och det är lördags kväll..
Idag har man inte gjort något alls..slagit in lite julklappar men kom på att det finns lika många födelsedags presenter som behövs slå in men jag hade inget sådant papper.
Får köpa det en dag.

Vi hade wook till middag..så gott så gott plus att man kan äta hur mycket som helst och det är knappt några points image192 så det betyde att det fans plats till en paj.
Hittade ett recept med lågt Gi så det blev kanon gott och magert med nötter och mandel inget mjöl alls och nästan inget smör..kanon

Nu ska snart barnen ha popcorn..har bestämt att godis får det bli en dag bara..kostar mycket att hadet två dagar  och så är det ju inte bra för dom heller att äta socker..
Så på lördagen blir det popcorn..glass eller någon efterrätt.

Får se om vi ser en film sen när Neo har lagt sig...hoppas att vi kommer på något att göra imorgon..måste vara något som inte kostar för den här månaden är knaper.

                                                                                      image193

Kommentarer
Postat av: alex

värsta braiga ideén har ja! tvätta fönsterna!!!
:) Helt GRATIS!!

2007-10-27 @ 20:42:30
Postat av: fia

hej , ang frågan om vi letat hus länge , ja i snart 8 månader , men har inte funnit heller va vi söker så det är bara att hålla i . och som du säger priserna e inte roliga .

Postat av: Lotta

Instämmer med Alex, du köpte ju fönsterskrapa i fredags:-) Annars kan ni ju alltid städa. :-)

2007-10-28 @ 12:38:42
Postat av: Nenne

Hahaha vad roliga alla är :) jag kan inte putsa några fönster för jag har ingen list at häng ut flera meter från marken..så det är ett nöje som jag slipper göra :)

2007-10-28 @ 17:38:25
URL: http://sessannenne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback